Telefon 040-55 27 00
Originalhantering

System

Utöver självhäftande etiketter har vi ett komplett sortiment av etiketteringsmaskiner, printrar, print & apply lösningar och service. Vi har mycket starka referenser och är kända i branschen för vår goda support och service, samt driftsäkerhet och precision i våra system. Genom att arbeta med en kombination av egenutvecklade- och partnerprodukter kan vi erbjuda en lösning som uppfyller dina krav inom både prestanda och kostnad.

Vi hjälper även gärna till att se över hela din etiketteringsprocess d.v.s. både etikettbehov och applicering. Vi kan ta fram helhetslösningar som kostnadseffektivt löser ditt totala behov.

Nedan finner du en beskrivning av vårt system- och maskinerbjudande.

 • Etiketteringsmaskiner

  Vi har ett heltäckande sortiment av etiketteringsmaskiner inefattande både egenutvecklade, svensktillverkade maskiner och importerade maskiner.

  Läs mer
 • Print & Apply

  Skriv & Applicera d v s etiketten skrivs först och därefter appliceras den på produkten. Våra system bygger på allt ifrån standardskrivare till robusta system.

  Läs mer
 • Dispensers

  Ettikettoprintcoms egenutvecklade och egentillverkade dispenser har blivit en trotjänare inom industrin. Känd för sin styrka, snabbhet och extrema noggrannhet.

  Läs mer
 • Printers & Tillbehör

  Vi har lång erfarenhet av etikettskrivare och har levererat, installerat, supportat och utfört service på tiotusentals enheter, framförallt i Sverige, men även utomlands.

  Läs mer
 • Service & Reservdelar

  Vi tar ett helhetsansvar vilket ger ökad trygghet och driftsäkerhet för våra kunder. Våra tekniker medverkar vid installation och drifttagning.

  Läs mer