Telefon 040-55 27 00
Originalhantering

Vi söker en Digitaltryckare.

Digitaltryckare - bli en del av Sveriges ledande helhetsleverantör av etiketteringslösningar!

Vi behöver utöka med en digitaltryckare till en av våra HP Indigo, alternativt Durst Inkjet, och letar därför efter en ambitiös och trevlig person som vill ansluta till vårt team. Om du vill ha en trivsam arbetsplats där du får vara med och påverka och där dina idéer kommer att få gehör på riktigt - tveka inte att läsa vidare!

 

Vi - en arbetsplats där utveckling och trivsel står i centrum

Som digitaltryckare hos oss kommer du att jobba i 2-skift på vår produktionsavdelning tillsammans med 30 engagerade medarbetare. För rätt person gäller tillträde omgående och vi har för avsikt att tjänsten blir en tillsvidareanställning. Placering är i Malmö.

 Vår målsättning är att du ska känna dig glad när du sätter foten innanför tröskeln här på Ettikettoprintcom. För att nå det målet tror vi på två huvudingredienser - utveckling och trivsel.

 Är du en driven person som tycker om att vara med och vidareutveckla verksamheten och våra processer så kan du lita på att du kommer få goda möjligheter att utvecklas hos oss. Vår erfarenhet har lärt oss en sak - med nytt folk kommer det nya tankar som allt som oftast leder till förbättring och effektivisering av vår verksamhet. Även om din huvudsakliga arbetsuppgift är att trycka, behöver du aldrig vara rädd för att inte få gehör för dina förslag, sådant tas alltid emot med öppna armar av både chefer och medarbetare.

 På Ettikettoprintcom har vi en platt organisationsstruktur utan hierarkier. Vi är ett gott gäng utan grupperingar där alla har trevligt med alla. Kort och gott - att prestera är viktigt men vi behöver också ha trevligt tillsammans för att hämta ny energi.

 “Jag har varit på fyra andra tryckerier i Skåne men det är här jag har velat stanna länge och det är dels för att jag fått vara med och påverka och utveckla ända från start och dels för att det är så trevlig stämning. Alla är med alla liksom, inga konstigheter!”

Niclas Clarén, Produktionschef

 

Du - en engagerad person med ett genuint intresse för tryckteknik

För att söka den här tjänsten finns egentligen bara ett formellt krav - att du har erfarenhet av att jobba med digitaltryck. Det behöver inte vara specifikt självhäftande etiketter, som vi jobbar med, men du behöver vara van vid tryckmetoden.

 Du är en person som tycker om att jobba i ett snabbt tempo och som inte är rädd för att hugga i när det gäller. En god samarbetsförmåga och en vilja att lära är nödvändigt för att du ska lyckas i din roll.

Vi strävar efter att vara en arbetsplats som främjar hälsa och välbefinnande och vi är övertygande om att struktur filtrerar bort onödig stress och oro. Därför söker vi en person

som tycker om ordning och reda och som vill bidra till att utveckla och förbättra det ramverk vi arbetar efter. Ibland är tempot högt och arbetsbördan stor och då är vi garderade med stabila och tydliga rutiner.

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Vi hoppas det. Varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att maila Linus Nicklasson, ekonomi – och personalchef, på lnn@ettikettoprintcom.se


2018-05-29

Flexotryckare - vi söker dig med ett genuint intresse för tryckteknik!

Vi behöver utöka med en flexotryckare till en av våra tryckpressar och letar därför efter en ambitiös och trevlig person som vill ansluta till vårt team.
Läs hela jobbeskrivningen