Telefon 040-55 27 00
Originalhantering
Först i Norden med digital UV Ink-Jet kombinationspress
2015-09-01

Först i Norden med digital UV Ink-Jet kombinationspress

Som första tryckeri i Norden kan Ettikettoprintcom erbjuda självhäftande etiketter producerade i en digital UV Ink-Jet kombinationspress. För kunderna innebär detta förpackningsetiketter i mycket hög kvalitet, samtidigt som vi kan erbjuda kostnadseffektivitet och korta ledtider.

Slaget om konsumenterna avgörs ofta i butikshyllorna. Detta har över tiden inneburit att förpackningar blivit mer exklusiva i färg och form. Samtidigt har konsumenternas efterfrågan drivit fram fler produktvarianter, tex smak, färg och innehåll, vilket fått till följd att upplagorna minskat. Kombinationen exklusiva etiketter och många varianter, gärna med korta ledtider, har länge varit ett huvudbry i värdekedjan för både kunder och leverantörer.

Högförädlad och effektiv etikettproduktion

Vår lösning är dels en investering i ny teknik, som möjliggör högförädlad etikettproduktion med många varianter till kort ledtid, men även resursförstärkningar och utbildning. Vi har nästan fördubblat vår reprokapacitet från 3 till 5 personer där alla har många års erfarenhet från branschen. Vi har även förstärkt organisationen genom rekryteringen av Jim Bågesjö, med lång marknadserfarenhet av högförädlade etiketter inom konsumentprodukter.

"Självklart är jag stolt över att vi som första etikettryckeri i Norden kan erbjuda denna lösning, men framförallt är jag stolt över vårt team som kommer att arbeta med denna nya teknik", säger Philip Schwarz, VD på Ettikettoprintcom.

"Jag har arbetat med högförädlade etiketter för konsumentprodukter i många år. Därför är jag övertygad om att vi med Ink-Jet tekniken i kombination med våra tryckverk där vi kan foliera, lacka och trycka t.ex. en metallic färg kommer täcka samtliga behov som marknaden kräver", säger Jim Bågesjö, Marknadschef på Ettikettoprintcom.

Fakta Digital UV Ink-Jet kombinationspress

• Digitalt UV Ink-Jet HD tryck

• Når 90 % av Pantonekartans PMS färger

• Konstant kvalitet i färgåtergivning och pass

• Text och bild i screen-kvalitet dvs täckande med reliefkänsla

• UV-färger med hög mekanisk- och kemikalieresistens

• UV Flexo, folie-, lack- och lamineringsoptioner


Besök oss på Scanpack 2015

Vi kommer att presentera mer om vårt nya erbjudande under SCANPACK mässan i Göteborg 20-23 oktober 2015. Vi finns i monter: B05:62. Välkomna!


För ytterligare information kontakta:

Philip Schwarz
VD och Koncernchef
Ettikettoprintcom
T: 040-55 27 00
psz@ettikettoprintcom.se 

Jim Bågesjö
Marknadschef
Ettikettoprintcom
T: 040-55 27 90
jbo@ettikettoprintcom.se