Telefon 040-55 27 00
Originalhantering
PAVO - Vår nya etiketteringsmaskin
2015-03-25

PAVO - Vår nya etiketteringsmaskin

PAVO har redan innan den formella lanseringen, installerats hos ett antal företag runt om i Sverige.

PAVO är etiketteringsmaskinen som ligger perfekt i segmentet mellan de enklare och de mer avancerade maskinerna för de högsta kraven. PAVO utmärker sig, robust, noggrann, användarvänlig och oerhört kostnadseffektiv.

PAVO tillverkas helt och hållet av oss på Ettikettoprintcom på plats i Malmö. Till och med operatörspanelen har ett egenutvecklat användargränssnitt.

– I och med att vi producerar PAVO helt själva så har vi stora anpassningsmöjligheter av maskinerna. De kunder som hittills under året valt att investera i en PAVO har varit mycket nöjda, säger Thomas Hvarvenius, Projektledare på Ettikettoprintcom

PAVO är en av flertalet etiketteringsmaskiner som går att hyr-köpa. Hyr-köpserbjudandet är nytt och har med stor framgång lanserats under 2014. Möjligheten att hyra innebär att man dels kan testa maskinen om man är osäker på nyttan, dels att man bibehåller flexibilitet och kan byta maskin om behoven skulle förändras. Självklart innebär det också att man kan tar kostnaden löpande istället för att ta hela kostnaden direkt.